NOORDHORN: Voortgang vervanging tafelbrug – week 11, 2016

IMG_0690 web

De “Orion” passeert de tafelbrug tussen Noord- en Zuidhorn (18-03-2016)

Opening informatiecentrum Zuidhorn en inloopspreekuur

De afgelopen weken is het Informatiecentrum aan de Rijksstraatweg in Zuidhorn ingericht en vanaf 21 maart is hier op maandagochtenden, tussen 10 en 12 uur, inloopspreekuur. Er is dan op dat tijdstip iemand aanwezig, die uw vraag kan beantwoorden of noteren en zorgen dat u antwoord krijgt van één van de collega’s. En bent u benieuwd hoe wij er bij zitten? Tijdens ons eerste inloopspreekuur op 21 maart staat vanaf 10 uur de koffie met iets lekker klaar! U bent van harte welkom! Omleidingsroutes

Zoals bekend is de beweegbare brug vanaf begin april afgesloten voor autoverkeer.  De omleidingsroutes voor autoverkeer zijn met borden aangegeven, In de nacht van zaterdag 2 april op zondag 3 april is de brug ook afgesloten voor voetgangers en fietsers, omdat de brug dan wordt aangepast om hen na deze afsluiting veilig te laten passeren tijdens de bouw van de nieuwe brug.
(Tekst uit het bericht week 11 Hoofdvaarweg LemmerDelfzijl, vervanging brug bij Zuidhorn)
©foto: jan blaauw, 18 maart 2016 (Canon Ixus 160)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.