Over

Dit is een voorbeeld van een WordPress pagina. Vervang deze door informatie van jezelf of je site zodat lezers weten wie je bent en waar je vandaan komt (en wat je vader doet šŸ™‚ ).Je kan zoveel van dit soort pagina’s maken als je wilt. Ook kun je sub-pagina’s toevoegen en je content beheren in WordPress.

Advertentie

13 reacties op Over

 1. T.Kloosterman zegt:

  Ik ben geboren in 1933 in het huis waar zover ik weet mevr. Geertsema
  gewoont heeft en wel op het Hoekje(Noorderweg,tegen over de ree van Jacob Sickama en Jurrie Boer).
  Ik had twee broers (Arie en Jan)en twee zusters(Maaike en Elleke).
  Ik weet het niet precies meer,maar we zijn in 1933 of in 1934 naar de Nieuwstraat verhuist.Onze vader(JAN sr)was landarbeider(boernaarbaider)en de laatste paar jaren bij de waprog(waterleiding).Later zijn ze verhuist naar Zuidhorn in een aanleun woning
  bij de Westerburcht.Onze vader was ook bij het tot stand komen van het hertenkampje aan het golden houkje.Wilt U meer weten, dan hoor ik het wel.Tuinmanslaan 45 9351 TP Leek Tel.0594-511074

 2. Douwe Bargerbos zegt:

  Hallo Tjebbe,
  Hoe gaat het met jou??? Met mij gaat het goed. We gingen naar dezelfde lagere school, daarna naar de Ambachtschool.
  Duns; leraar meubelmaken, en dan -hoe heet hij ook weer- leraar houtsnijwerk. Daar heb ik nog verschillende wekstukken van. Jij ging bij de post in Den Haag, ik bij het spoor in Den Haag. Daar heb ik 33 jaar gewoond, en de laatste 5 jaar als hoodconducteur in Winterswijk.Daar wonen we nog. Hoe is jouw verdere leven na De Haagse periode verlopen? En leven jouw broers en zusters nog?

  Hartelijke groeten van -een net als jij- oud Noordhorner.

  Douwe Bargerbos Bargerbosch 54 7103 DE Winterswijk.

 3. Hallo Douwe.
  Het gaat hardstikke goed met mij .Over de levensloop van mij ben ik zeer tevreden,doch daar hebben we het later misschien nog wel eens over.Jij vroeg of en zoja er nog leven van ons.Maaike is in 2008 (84)
  overleden en Jan en Arie zijn er ook niet meer.Wij zijn nog met zijn tweetjes,Eltje woont weer in Zuidhorn(hadden een Sparwinkel in Niekerk
  en haar man Evert Nanninga is ook overleden)Ik zelf woon met mijn ega in LEEK.Tuinmanslaan 45 9351TP LEEK tel. 0594-511074.
  Nu weet je eerst weer wat en groetjes uit Leek.

 4. Nog even dit,De leraar houtsnijwerk was EKAMP.
  Ik heb ongeveer 5 a 6 jaar in den Haag gewoond en ben weer terug naar het noorden gegaan.Tijdens mijn Haagse periode heb ik verkering gekregen en die wou niet naar het westen en zodoende woon ik in het noorden.In 1960 getrouwt en naar Peize verhuist(een huis laten bouwen)
  en in 1969 verhuist naar ASSEN en daar weer een huis gekocht.Daar
  hebben wij 31 jaar gewoond en toen dat weer verkocht en naar LEEK verhuist in een seniorenwoning in de nieuwe wijk Wolveschans,het vroegere DIEPSWAL.We hebben een zoon en een dochter(zoon in BEST en dochter in ASSEN)en 5 klein kinderen.Zo nu weet je weer een beetje meer.Mijn E-maill adres is tkloosterman@versatel.nl
  Groeten van uit Leek.

 5. Douwe Bargerbos zegt:

  Hallo Tjebbe,

  Na een hele tijd “gewacht” te hebben op jouw reaktie, nu ineens twee berichtjes achter elkaar. Dus alleen jij en je zus Eltje-Elleke-leven nog van het gezin Kloosterman uit de Nieuwstraat. Ik kwam vroeger wel eens bij jullie; ik weet nog dat Arie eens wat had met zijn knie, toen zat hij buiten op twee stoelen. Dus jullie hebben ook ook op verschillende plaatsen gewoond, en jullie hebben een zoon en een dochter. Ik heb ook maar een zuster (Geke) en die woont al jaren in Emmeloord. Ik ben voor de tweede keer getouwd (1979). Miijn eerste vrouw- zij kwam uit Niekerk- is op 39 jarige leeftijd overleden. Wij kregen samen vier kinderen. Daarna ben ik weer getrouwd met een vrouw waarvan de man ook jong is overleden. Zij kregen ook vier kinderen. Dus wij zijn al jaren met velen o.a. zestien kleinkinderen. Wij komen eens per jaar in Noordhorn. Dan ga ik naar de begraafplaats waar mijn ouders en vele Bargerbossen begraven liggen. Dan verblijven we bij Willie en Janna Helmus, daar heb ik altijd contact mee gehouden. Wat heb jij altijd voor werk gedaan??. De hartelijke groeten van Douwe Bargerbos.

 6. annemiek Top zegt:

  Geachte mijnheer Blauw,
  Leuke info over Tsjernobyl en belangrijk, zo leeft het hoop ik ook een beetje onder de bevolking.
  Nu had u verschillende foto’s gemaakt waaronder ook 1 van ondergetekende maar ik ben niet geweest te halen, ik mag ze wel weer mee weg brengen.
  Margriet Matter uit Noordhorn en Jantina Bood uit Noordhorn (woont naast Lina Keizer) en Fokje Kooistra uit Zuidhorn zijn heengeweest te halen.
  4 januari brengen Cocky Den Besten uit Noordhorn,Bert Hummel uit Noordhorn, en ondergetekende ze weer terug naar Wit Rusland en nemen we weer een groep mee voor Hilversum. Misschien kunt u dat nog even veranderen op site dat de andere dames mee geweest zijn.

 7. wobbe jonkman zegt:

  wobbe jonkman zegt
  ik ben geboren 1946 oosterweg 21
  mijn vader en moeder leven niet meer
  heb 3 broers en een zus sjoerd johan janko en lammie
  2 siefzusters en 1stiefbroer stien bieni wiebe
  wij zijn allemaal naar de kleuterschool geweest

 8. Nina Harland (Brilstra) zegt:

  Hendrik Brilstra overleden 20.3.2010.

  Rust zacht lieve opa , ik denk aan je.

  Je Kleine klein dochter Vanuit Nieuw Zeeland.

 9. Pingback: 2010 in review « Noordhorn heden en verleden

 10. hennie dijksma zegt:

  kan het zijn dat wim cazemier uit roden nog leeft? ongeveer tachtig jaar. ouders bezaten eenschilderswinkel

 11. Miranda Oosterhof zegt:

  Hoi “meester” Blaauw,

  Nog bedankt voor de foto’s van de Sinterklaasintocht van mijn dochter Jasmijn en haar nichtje Emily (dochter van Miriam). Hartstikke Leuk!

 12. Fokke Diepstra en Dieuwerke Veenstra

  Mijn naam is Tymen Wierstra, voorzitter van de stichting Kluften en Waarden in Grijpskerk. BIjna vier jaar houden we ons bezig met de jaarlijkse uitgave van boekjes over de middenstand van het dorp Grijpskerk. Deze keer zijn de kruideniers aan de beurt. Een van hen is Fokke Diepstra, gehuwd met Dieuwerke Veenstra. De winkel was aan de Stationsstraat 7. We zouden graag een foto willen hebben van (het gezin van) Fokke en Dieuwerke en een foto van de winkel.

  Waarom deze vraag hier? Omdat ik enkele keren de naam Diepstra voorbij heb zien komen, ook een Fokke Diepstra, die mogelijk de kleinzoon is van “onze” Fokke. We hebben geen vermelding kunnen vinden in het telefoonboek van Noord- en Zuidhorn, maar we vermoeden dat hij in een van deze plaatsen woont.

  Alvast dank voor de hulp, en met vriendelijke groeten,
  Tymen Wierstra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.