NOORDHORN: Flexibel werken, vergaderen en ontmoeten in De Molshoop

Flexibel werken, vergaderen en ontmoeten in het Westerkwartier

Bent u op zoek naar een functionele werkplek? Wilt u een niet al te grote vergaderruimte? In De Molshoop aan de Noordhorner Oosterweg wordt nog niet alle beschikbare ruimte efficiënt gebruikt. Start-up Flexbiz gaat kijken hoe het gebouw op de hoek van de Oosterweg en de Kastanjestraat echt multifunctioneel kan worden ingericht en gebruikt. “Optimaal benutten voor een breed spectrum aan activiteiten”.
Vrolijk gekleurde en ruime flexwerkplekken bij Flexbiz verkl

Vanaf begin april kan er gebruik worden gemaakt van de flexibele werkplekken van Flexbiz in De Molshoop. Spoedig daarna zijn ook de vergaderruimtes en de faciliteerruimte beschikbaar.

Samen lokaal ondernemen
Flexbiz 
richt zich met de flexibele werkplekken in Noordhorn op lokale (startende) zzp’ers en ondernemers die nu vanuit huis werken en die niet voor een werkplek naar de stad Groningen kunnen of willen reizen. Zij krijgen in De Molshoop een unieke mogelijkheid een echte kantoorruimte met alle bijbehorende faciliteiten te benutten.  Betaalbaar voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan samen lokaal ondernemen!

Broedplaats voor vernieuwende activiteiten
Er kan worden gewerkt met gelijkgestemde ‘collega’s’ die als klankbord of inspiratiebron kunnen dienen. Flexwerkplekken faciliteren het samenkomen van veel verschillende disciplines en vormen daarmee een smeltkroes voor nieuwe start-ups, zorgen voor een kruisbestuiving van ideeën. Op deze manier kan De Molshoop als broedplaats voor innovatieve ontwikkelingen in het Westerkwartier fungeren.

Wie geïnteresseerd is in werken of vergaderen bij Flexbiz of meer informatie wil over het concept, kan terecht op de website http://www.flexbiz.nl.  Of even langskomen op De Molshoop om persoonlijk kennis te maken. (Oosterweg 9a, 9804PP Noordhorn)

Zie voor meer Noordhorn:  http://www.bloeiendonkruid.com

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.