NOORDHORN verandert: Tuinaanpak, N355-asfaltering, inclusief NVH-brug….. Foto’s 12 augustus 2014 (1)

Vanmorgen de stoutste schoenen die ik kon vinden aangetrokken… Camera mee, benen bevolen: “Langs de Langestraat naar Kruizinga-State!” De smaak hernieuwd te pakken gekregen…. Vanmiddag op de Batavus naar de NVH-brug, helm en hes en Canon mee, werkzaamheden bekeken…. Daarna fietstocht voltooid via het betonpad, een daad gesteld. Hier slechts enkele voorbeelden, morgen meer, op http://www.bloeiendonkruid.com:
IMG_4357 verkl
Bewoner Lammert Kruizinga, tunnelbuur aan de noordkant, kijkt ontspannen leunend op een schep toe hoe zijn voortuin grondig wordt gerenoveerd. Terecht overigens, want de tuin heeft meer dan genoeg te lijden gehad onder alle nodige werkzaamheden. Of huis en tuin zo breed genoeg worden weergegeven??! (Belofte aan Kruizinga, want, zoals hij zelf zegt: “Wie het breed heeft, laat het breed hangen….” )
IMG_0007 verkl
Situatie op de NVH-brug, waar brugafwerkers actief zijn, maar ook de asfalteerders van Oosterhog Holman… En, ook vandaag zit het weer mee!

Morgen meer!
©foto’s: jan blaauw, 12 augustus 2014 (Canon EOS D400, Tamronlens 28-200)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.