NOORDHORN: Film “Het Mysterie van De Molshoop”…. première 1 juli 2014

Dinsdag 1 juli 2014 – Blogtijdstip: Plm. 21.15 uur.

IMG_1225 verkl
Fantastisch! De film “Het Mysterie van De Molshoop” beleefde vanavond zijn première in het schoolgebouw aan de Oosterweg voor een grote schare kinderen, ouders, leerkrachten en een enkele andere betrokkene….. De productie van filmer Ester Kroezenga kreeg een warme ontvangst, wat een belevenis! Het filmverhaal bedacht door de kinderen uit groep 8, gefilmd door Ester, gespeeld door alle Molshoop-leerlingen en leerkrachten! (En ja, ik heb vlak voor de montage de voice-over mogen ‘doen’…. Verrassend, vooral ook voor mijzelf!) Geweldig ook om in het bijzijn van zoveel toeschouwers deze voorstelling bij te wonen, de reacties tijdens en na de première te beluisteren, de bloopers na afloop te bekijken….  Nee, ik ga niet het verhaal verklappen, dat blijft voor deze plek een mysterie. (Al was de dubbelrol van Corjan van der Veen, met aanplaksnor en politiepet, vet cool hilarisch!)
Complimenten voor al die jonge en iets oudere acteurs, talenten! Complimenten vooral ook voor filmer Ester Kroezenga, ze heeft er een ‘meesterstuk’ van gemaakt!
Een unieke afscheidsactiviteit op een unieke plek, om te onthouden! Dat kan in elk gezin, want na afloop kon er een gratis DVD worden gehaald bij meester Bas! (En ja, ik heb er ook een gekregen, en ik ben er reuzeblij mee!)
IMG_1227 bew verklJPG
Nog even napraten, al of niet met een bekertje koffie of thee. En dank voor al die betrokken vaders en moeders, en leerkrachten, en kinderen van groep 8, die deze afscheidsactiviteit hebben “ingebed”.  Trouwens, in deze laatste Molshoopdagen worden er diverse klussen verricht die ‘naamloos’ blijven, maar desondanks  royale waardering verdienen! Super!
IMG_1230 crop verkl
Rechts filmer Esther Kroezenga, na afloop nog even napratend met leerkracht Mathilde, een van de filmsterren die schitterden op het witte doek. Ja, eigenlijk een… Nee, nou ga ik toch iets over de inhoud vertellen en dat was nou juist niet de bedoeling…
2014-07-01 20-52-19_3451 verkl
De DVD van “Het Mysterie van De Molshoop”, voor elk Molshoopgezin een eigen exemplaar, en voor de leerkrachten natuurlijk ook!

©foto’s: jan blaauw, 1 juli 2014 (Canon Ixus 150)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, OBS De Molshoop en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.