NOORDHORN NU als herboren! (Als een feniks uit zijn as herrezen…)

2014-03-27 11-26-35_3278 verkl
“Noordhorn Nu“, het maandelijkse orgaan dat bekender is als “het gele krantje“, is als een feniks uit zijn as herrezen… Na de ongelukkige manier waarop het bestuur van de handelsvereniging “Fortuna” het einde van dit blad aankondigde, is er nu een solide wedergeboorte. Het fundament is anders, de handelsvereniging heeft er als zodanig niets meer mee te maken. De uitgave valt nu onder de paraplu van Dorpsbelangen Noordhorn (net als de hertenkampcommissie en de molencommissie) met als advertentie-coördinator Klaas de Vries (van het Tweewielerhuis). Hij is er stug doorzettend in geslaagd een stevige, financiële basis te creëren door het binnenhalen van vele advertenties. Knap werk! Anyk de Jong blijft als redacteur de 4 Dorpsbelangen-bladzijden voor haar rekening nemen, zelf heb ik me (“voor onbepaalde tijd”) ontfermd over de pagina’s 5 tot en met 8, de vertrouwde invulling van de ‘oude’ Noordhorn Nu. Het kostte even extra tijd om alles goed uit de verf te laten komen, vandaar dat het recente nummer (maart/april 2014) een dubbele nummering kreeg: 11e jaargang, nummer 3 en 4. Vanaf mei op de oude voet verder, met nieuw elan werkend aan een verbeterd blad, mede dankzij Grafidrukker Lex van Gaans (Grijpskerk). Nu is er kleurendruk mogelijk, waardoor vele foto’s beter uitkomen. Dat niet alleen: De advertenties zien er bijzonder geslaagd uit! Zo’n uitgave is het waard om te worden voortgezet, we doen ons best! (JB)

Advertenties

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Noordhorn Toén en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.