NOORDHORN NU???? Als een Phoenix…….

Het kan verkeren…. Eind vorig jaar had ik er een hard hoofd in, maar nu gloort het aan de horizon (dankzij vooral doorzetter Klaas de Vries!): Een herstart van het populaire Noordhorn Nu! Niet meer als maandelijks orgaan van de handelsvereniging “Fortuna”, maar volledig onder de paraplu van Vereniging Dorpsbelangen Noordhorn. Financiering? Op basis van advertentiebijdragen. En de advertentieverkoop is verheugend positief, dat schept vertrouwen. Ja, ik had al afscheid genomen van mijn vertrouwde rubrieken: Noordhorn Toen, Nijver Noordhorn Nu, Noordhorners…Toen, het interview…. Maar als een blad als “Noordhorn Nu” zoveel betekent voor Noordhorners en oud-Noordhorners en je kunt daar een steentje aan bijdragen…. (En ik vind het nog leuk ook!)
Afwachten wat de komende Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelangen ten aanzien van dit onderwerp voor standpunt inneemt, volgende week weten we meer! Zie ook het bijgaande artikel dat journalist/schrijver Herman Sandman bijdroeg aan huis-aan-huisblad “Westerkwartier”! (Kwalitatief een uitzonderlijk goed stuk, zoiets tref je helaas niet vaak genoeg aan in de streekbladen):
2014-02-13 19-46-02_3169 verkl
2014-02-13 19-47-55_3170 verkl
Uit: Het Westerkwartier, woensdag 12 februari 2014

Advertenties

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Noordhorn Toén en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.