Nijver NOORDHORN Nu….: Voorbij, voorbij, voorgoed voorbij….

Nijver Noordhorn  slot

Eind november. Daar wordt aan de deur gebeld, wie zou dat zijn? Wees maar gerust, mijn vriend…… Peter Matter meldt zich, Noordhorner ondernemer en sinds enige tijd de voorzitter van de handelsvereniging “Fortuna”. Hij heeft een onprettige boodschap, wil die graag zo vriendelijk mogelijk verpakken, maar komt tenslotte toch “voor de draad” met de teleurstellende mededeling dat het Fortuna-bestuur heeft besloten te stoppen met de uitgave van het maandelijkse “Noordhorn Nu”……
“Jammer…. Heel jammer….!”
Meer wil en kan ik er op dat moment niet van zeggen. Er blijkt al een gesprek te zijn geweest met het bestuur van Dorpsbelangen, dat zich gaat beraden op de ontstane situatie.
“En wanneer komt de laatste…?” Matter geeft aan dat het februari-nummer het laatste zal zijn. In het januari-nummer wordt een en ander aangekondigd en uitgelegd. (Wat dus niet is gebeurd…) Of ik nog zo lang wil doorgaan??! “Ja, laat ik dat maar doen… Op mijn manier!”
Jammer, heel jammer…. Ook dat de nieuwe opzet van Nijver Noordhorn nu niet meer kan worden toegepast.
Ondernemers, dank voor de (bijna) altijd gastvrije ontvangst! Het ga jullie goed! (JB)
Nijver Noordhorn - slot verkl

Eerder gepubliceerd in “Noordhorn Nu”, februari 2014, 11de jaargang nummer 2 (maandelijks orgaan van de handelsvereniging “Fortuna” en de Vereniging Dorpsbelangen Noordhorn)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.