NOORDHORN verandert: Herstart werkzaamheden + luchtfoto’s Pieter Meulenhoff

Vandaag, maandag 6 januari 2014, zijn de werkzaamheden hervat voor wat betreft de wegomlegging N355.  Nee, ik ben niet meteen uitgebreid gaan fotograferen… Niet meteen op de lip zitten van de werkers, die net terug zijn van hun veertiendaags Kerstreces.  Eén kiekje, ten bewijze van de werkhervatting… De kranen, ze hebben hun kop weer opgestoken…:
IMG_4969 verkl
©foto: jan blaauw, 6 januari 2014 (Canon Powershot A495)

Pieter Meulenhoff heeft niet alleen met Kerst luchtfoto’s gemaakt, ook gisteren was hij actief. Met Kerst fotografeerde hij met behulp van zijn vlieger vanaf de parkeerplaats bij Fysio Fit (zie www.bloeiendonkruid.com) , gisteren was Pieter aan de zuidkant van het kanaal om “plaatjes te schieten” boven de plek waar de NVH-brug wordt gebouwd, de nieuwe, vaste, hoge brug…. Interesse? Kijk op:
http://wordpress.meulenhoff.org/?p=652

Advertenties

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.