NOORDHORN verandert: Kraan hier, kraan daar….. Tunnelterrein 12-11-2013

Snelle ontwikkelingen op en bij het tunnelterrein, aan beide kanten! Verbaasde ik me vanmorgen al over de lengte en de diepte aan de oostkant, vanmiddag, na de thee, wordt het tunnelbeeld bepaald door twee mega-hijskranen en een hei-installatie. (Nou ja, er wordt niet traditioneel geheid, aldus zegsman Piet Bos, maar geboord!) De tunnel dient solide te worden neergezet!
Twee foto’s, later meer Noordhorn op www.bloeiendonkruid.com:
IMG_4420 verkl

Hier een kraan……

IMG_4421 verkl
daar een kraan…..

Zowel aan de noordwestkant een gigantische kraan, als op het oostelijk gedeelte waar al een diepe, lange kuip is gegraven. (De gele achter de huizen van de Langestraat Zuid (west) is even later ook weer ‘afgebroken’…… Was eerder ook al eens opgebouwd, aldus Piet Bos, stond ie scheef, moest de opbouwklus opnieuw gebeuren…)
Elke dag wat nieuws, niet bij te houden…. Deze week in ieder geval niet, de bijdragen voor de komende “Noordhorn Nu” (het befaamde gele krantje) moeten klaar… Prioriteit nummer 1!

©foto’s: jan blaauw, 12 november 2013 (Canon Powershot A495)

Advertenties

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.