Vervaalde verrommel(d)ing

vervaald verkeersbord

Noordhorn vormt geen uitzondering als het om verrommeling gaat. Niet alleen de grote verrommeling, waarbij het aangezicht van het dorp of het milieu wordt geschaad, ook de kleine, waarvan hier een voorbeeld. Verkeersborden zijn op zich vaak al verrommelend. Ze ontlokken nooit eens een uitroep van “O, wat mooi!!!” en belemmeren meermalen het uitzicht. Soms kom je er een tegen, waarvan je je afvraagt, waarom het er nog is. Je kunt nauwelijks meer zien wat ermee bedoeld wordt en het is een toonbeeld van lelijkheid. Dit bord bijvoorbeeld, bij het sportgebouw aan de Oosterweg. De bedoelde boodschap komt niet (meer?) over, weg ermee!

foto: ©janblaauw, 2 juni 2008

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.