NOORDHORN: Berichtgeving op lager pitje vanwege…..

Daar ik de laatste tijd nogal wat last ondervindt van problemen met ‘mijn bewegingsapparaat’ (Rug, linker bovenbeen…), moet ik mijn gedragspatroon aanpassen. Minder zitten, meer bewegen en rusten…. Gaat ten koste van de weblogs, heb ik zelf al gemerkt. Het is ‘even’ (?)  niet anders…

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op NOORDHORN: Berichtgeving op lager pitje vanwege…..

  1. groninganus zegt:

    Het is theoretisch mogelijk om al fietsend op een hometrainer je weblog bij te houden….:-)

    Een spoedig herstel toegewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.