NOORDHORN: 13de Jeugdwielerronde – juli 1982

Kom ik een knipsel tegen, uit de oude en toen zo vertrouwde LEEKSTER COURANT, hét weekblad voor de regio’s Westerkwartier en Noordenveld. Dacht ik altijd dat er in de jaren zeventig een eind was gekomen aan de jeugdwielerrondes in Noordhorn Noord… Maar hier is een verslag + uitslag van de 13de Jeugdwielerronde, juli 1982!  Bijna 33 jaar geleden. Helaas, hiervan heb ik geen foto’s:
2015-04-28 09-29-09_4709 web

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn Toén en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.