NOORDHORN: CDA letterlijk aan lager wal…. + Ineke 50

Dat scheelt dus een jas, vandaag en gisteren, een winterjas….. Vanmorgen viel het mee, was het nog een aangenaam vervolg op die zomerse vrijdag. Vanmiddag kwam de klad erin, wind en regen. De hoeveelheid was niet indrukwekkend, maar de wind draaide naar noord en dat scheelt dus de eerder genoemde jas…
Er op uit:

CDA, na de verkiezingen aan lager wal geraakt....

CDA, na de verkiezingen aan lager wal geraakt….

Al eerder opmerkzaam op gemaakt, als irritant landschap verrommelend verschijnsel… Voor de verkiezingen zag het er nog tamelijk verzorgd uit, al kun je je afvragen of zo’n plek langs de snelweg geschikt is voor een aandachttrekker… Wanneer waren de verkiezingen ook al weer???! Inmiddels is het dubbelbord van het CDA tot rommel gedegradeerd en komt deze groepering van de wal in de sloot…. Nou ja, wellicht komt er in het nieuwe provincieprogramma van de nieuwe coalitie (inclusief het CDA??!) een bepaling tegen verrommeling van het landschap. Kan er op “eigen terrein” al vast worden geoefend….
IMG_3022 web

IMG_3023 web
Een vreugdevoller gebeuren aan de Nieuwstraat, waar Ineke volgens het spandoek de kranige leeftijd van 50 heeft bereikt! Van harte gelukgewenst! En, in goede gezondheid, nog zo’n portie erbij!

©jan blaauw, 11 april 2015

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.