NOORDHORN: Innovatiecafé in DE MOLSHOOP: Samen kom je verder!

Innovatiecafe_logo_s
Innovatiecafé, samen kom je verder!

Zoveel ideeën, zoveel plannen. Hoe pakt u dat nou aan? Wie kan u helpen om uw ideeën uit te voeren? Wie kunt u betrekken in uw plannen? Zij er andere initiatieven waar u bij aan kunt sluiten? Zijn dit enkele vragen die momenteel in uw hoofd ronddwalen?
Kom dan op 27 maart om 16:00 uur naar het eerste Innovatiecafé in De Molshoop te Noordhorn, Oosterweg 9a. Het Innovatiecafé is een borrel in een informele setting en is bedoeld om ideeën te delen en om daarnaast te netwerken. Voor elke editie nodigen we een aantal sprekers uit om kort uit te leggen met welke lokale projecten of initiatieven ze bezig zijn. Daarnaast zal er voor de aanwezigen de mogelijkheid zijn om een korte pitch te houden over een eigen idee of plan op het gebied van techniek, kennis(delen) of cultuur. Deze week geen tijd? Het Innovatiecafé zal elke laatste vrijdag van de maand in De Molshoop plaatsvinden. Hopelijk zien we u snel in De Molshoop!

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.