DJvandenBos: “Noordhorn voelt zich tekort gedaan!”

Klopt! Erg bij de tijd ben ik lang niet altijd (meer)…… Het volgende DvhN-knipsel is al van 12 november jongstleden, maar ik kreeg het pas vanmorgen onder ogen. Ik ben een trage krantenlezer geworden…:
2014-11-23 16-25-59_3890 verkl
Wie er gelijk heeft??! Ongetwijfeld in zekere zin allebei, maar ik ben geneigd Derk Jan van den Bos meer gelijk toe te kennen dan wethouder Henk Bakker. Noordhorn voelt zich inderdaad tekort gedaan, maar dat gevoel kennen alle kleinere dorpen in deze groot-Zuidhorn-gemeente. (En dat wordt er straks niet beter op in een nog grotere gemeente Westerkwartier…. Als dat tenminste doorgaat….) En dat een wethouder voor zijn eigen gelijk gaat, is ook niet vreemd. (Als Henk Bakker nog op de oppositiebanken had gezeten, was zijn commentaar heel anders uitgepakt, maar ja, als je een wethouderscap draagt, passen het spraakvermogen en de woordkeus zich daarbij aan).
Voorstel: Maak een lijstje met alle concrete maatregelen die zouden worden genomen in het kader van de dorpsverbetering, die helaas zo’n vier jaar geleden voor Noordhorn werd afgeblazen. Streep af welke onderdelen intussen wel aan bod zijn gekomen. Kijk wat er over blijft (en doe daar wat mee!)

Zie ook: http://www.bloeiendonkruid.com

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op DJvandenBos: “Noordhorn voelt zich tekort gedaan!”

  1. 12 jaar geleden of zo is Hielema hier ook al een keer op aangesproken en die wimpelde dat gewoon weg, als er nu iemand aan een rolstoel gekluisterd is mag die er wel terrein banden onder hebben om over de stoepen te gaan, lijkt toch helemaal nergens op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.