NOORDHORN: Vervanging verlichting wijzerplaten kerktoren

IMG_2158 verkl
Noordhorn, het hijskranencentrum in deze regio….
Al vroeg werden diverse inwoners geconfronteerd met de afsluiting van het middengedeelte van de Langestraat en was de super hijskraan van BKF de blikvanger. Besteld door Harm Eding, de verantwoordelijke man van Openbare Werken (gemeente Zuidhorn), die het onderhoud van kerktorens in zijn  takenpakket heeft. Al gauw verscheen ook de bedrijfswagen van de Koninklijke Eijsbouts uit het Brabantse Asten in beeld en kon er een begin worden gemaakt met de klus van de dag: De vervanging van de verlichting van de vier wijzerplaten van de Noordhorner kerktoren. (De toren is eigendom van de burgerlijke gemeente Zuidhorn, net als de torens in Oldehove, Grijpskerk en Zuidhorn). Vandaag de beurt aan Noordhorn, morgen (donderdag 23 januari) volgt Oldehove.
Een uitgebreide reportage verschijnt op www.bloeiendonkruid.com
IMG_2193 verkl
©foto’s: jan blaauw, 22 januari 2014 (Canon EOS D400, Tamronlens 28-200)

Advertenties

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.