NOORDHORN: Rommelmarkt zaterdag 14 september a.s., een aankondiging!

De lutje Canon bewijst vooral op onverwachte momenten zijn waarde! Als ik driekwart van mijn bloedsomloop stimulerende avondwandeling heb afgelegd, zie ik twee energieke dorpsgenoten een groot bord plaatsen bij de zuidelijke ingang van het dorp. Ja, daar waar de tunnel komt… Bert Kamphuis en Gerard Geertsema weten wat ze doen (denk ik…), het bord zal er nog wel even ongemoeid worden gelaten… Aankondiging van de reeds niet meer weg te denken jaarlijkse rommelmarkt van de Hervormde Kerk op zaterdag 14 september aanstaande. (Ja, de -r-  is in de maand, lang geleden de dag, 1 september,  dat de levertraanfles weer in beeld kwam, tot onze droefenis…) De markt wordt gehouden in de immens grote tent achter het verenigingsgebouw “De Wegwijzer”. IN dat gebouw zelf is trouwens de boeken-, platen-, CD-, video- en DVD-markt! Bereikbaar vanaf de Oosterweg, maar ook via de Lindelaan. Zaterdag 14 september dus, vanaf 9 uur!

Wat ziet mijn oog? Wat hoort mijn oor? Getimmer van twee supervrijwilligers die een groot bord plaatsen bij de ingang van het dorp, nieuwe-tunnel-zone...

Wat ziet mijn oog? Wat hoort mijn oor? Getimmer van twee supervrijwilligers die een groot bord plaatsen bij de ingang van het dorp, nieuwe-tunnel-zone…

Bert en Gerard laten er geen gras over groeien, ze weten van wanten, hebben eerder met dit bijltje gehakt.... Rommelmarkt Noordhorn, groot in beeld!

Bert en Gerard laten er geen gras over groeien, ze weten van wanten, hebben eerder met dit bijltje gehakt…. Rommelmarkt Noordhorn, groot in beeld!

Klus bijna geklaard, het bord stáát: zaterdag 14 september a.s., vanaf 9.00 uur, aan de Oosterweg!

Klus bijna geklaard, het bord stáát: zaterdag 14 september a.s., vanaf 9.00 uur, aan de Oosterweg!

©foto’s: jan blaauw, 31 augustus 2013 (Canon Powershot A495)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.