NOORDHORN: 8e Ronde van Noordhorn op 20 juli 2013

2013-07-01 11-13-18_2443
Op zaterdag 20 juli aanstaande wordt de 8ste Ronde van Noordhorn verreden op het bekende stratenparcours in ons dorp. Deze keer geen Dikke Banden Race, maar 3 i.p.v. 2 wedstrijden! Om 15.00 uur gaan de Junior/Nieuweling Vrouwen van start, om 16.30 uur volgen de Junior/Nieuweling Mannen! Het hoogtepunt wordt vanzelfsprekend de traditionele wedstrijd voor Elite/Belofte/Amateur Vrouwen! De laatste groep start om 18.30 uur! (Inclusief good-old Daniëlle Bekkering).

De organisatie als vanouds in de vertrouwde handen van Digna Achterhof (Noordhorn) en de Noordelijke Wielervereniging Groningen (NWvG).
Meer informatie, zoals de inschrijvingen, vindt u op www.rondevannoordhorn.nl.

In 2009 stonden deze sportieve jongedames als 'Beloften' aan de start! Wie braken er door? Wie haakten af?

In 2009 stonden deze sportieve jongedames als ‘Beloften’ aan de start! Wie braken er door? Wie haakten af?

Organisator Digna Achterhof kan rekenen op een enthousiast ondersteunende vrijwilligersgroep. Wegcaptain van die vrijwilligers is fietsfan van professie Klaas de Vries. Hij houdt alles goed in 't oog! (Foto uit 2011)

Organisator Digna Achterhof kan rekenen op een enthousiast ondersteunende vrijwilligersgroep. Wegcaptain van die vrijwilligers is fietsfan van professie Klaas de Vries. Hij houdt alles goed in ’t oog! (Foto uit 2011)

©foto’s: jan blaauw, 2009 en 2011
Flyer: Organisatie 8ste Ronde van Noordhorn.

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op NOORDHORN: 8e Ronde van Noordhorn op 20 juli 2013

  1. Dag Jan, Dank je wel voor je weer leuke aandacht aan het wielercriterium! We proberen van de 8e Ronde van Noordhorn weer een succes te maken, maar dit zal dan zeker ook zo zijn dankzij jouw inzet als dranghekbeveiliger en fotograaf op de dag zelf! Een sportieve groet, Digna Achterhof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.