Noordhorn: Nutskleuters in 1977

Vooruit, nu we toch veelvuldig Nutskleuters in beeld brengen, zelfs van voor de Tweede Wereldoorlog, nóg een mooie plaat. Deze keer in de buitenlucht genomen, achter de toenmalige ‘Evertaske‘ aan de Norritsstraat, 1977. Een ontspannen juf Gea Westerhof en een grote groep kleuters met uiteenlopende, maar immer boeiende gelaatsuitdrukkingen. Vele bekende namen, al slaag ik er weer niet in alle namen te reproduceren. (Wie is bijvoorbeeld dat donkere meisje in de bovenste rij?) Ja, inderdaad, onze jongste zoon Marco zit er ook bij, en vele anderen: Jilje Scheeringa, Ekke en Lo de Jong, Benny Tuinstra, Trijntje Scheeringa, Peter van Lune, Monique van Litsenburg, Cor Jonkman, Raoul Suurmeijer, Theo Hummel, Sandra Tillema, Mennie van Houten en dat kleintje, is dat niet…..? Vul maar aan:

Wie is toch die donkere kleuter, in de bovenste rij? En wie zit daar helemaal rechts onderaan?

Wie is toch die donkere kleuter, in de bovenste rij? En wie zit daar helemaal rechts onderaan?

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Herinneringen, Noordhorn Toén. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.