Heitijd in Hamsterpad III Noordhorn

Heien

Eindelijk, de kogel is door de kerk, dat wil zeggen, de heipalen zijn de grond in, in de Zwama-bouwput aan de noordoostkant van uitbreidingsplan (nou ja, plannetje…) Hamsterpad III in Noordhorn. Hamsterpadbewoner Jan Geertsema krijgt binnenkort achterburen, of hij daar nou enthousiast over is of niet. Een kleine schare belangstellenden, inclusief uw kieker, sloeg op deze zomerse junimiddag de heiactiviteit gade. Af en toe stonden we even op onze benen te trillen, als de oerlaag was bereikt, aldus mijn zegsman Hilbrand Bos. De hei-installatie uit Heeg is inmiddels al weer de grens over, klus geklaard. Afwachten hoe vlot de werkelijke bouwwerkzaamheden zullen worden verricht. Kavelbezitter Fokke Hiemstra stelde zich ook even op de hoogte, hij hoopt dat binnen afzienbare tijd voor hem ook de eerste paal de grond in kan. Het duurt immers al zo lang…. Esdoornstraatbewoner Bos zag evenmin veel voortgang in de bouwplannen aan de westkant van de nieuwe straat. Volgens hem zijn er van de belangstellenden van het eerste uur al weer enkele afgevallen, omdat ze niet akkoord gingen met de indeling van de nieuwe huizen. (Huiskamer uitkijkend op de achterzijde van de huizen aan de belendende Esdoornstraat).

foto: ©janblaauw, 2 juni 2008

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.