NOORDHORN – Foto’s d.d. 08-02-2019 met ONBEHEERDE FIETS en MORSDODE KERSTBOOM

Al enkele dagen staat er aan het verbindingspad tussen Verlengde Oosterweg en Nieuwstraat, tegen de heg van Kalf, een mooie, niet al te grote damesfiets. ’t Is meer een meisjesfiets. Onbeheerd, niet op slot. Is er iemand die weet waar deze fiets thuis hoort?!
Zeldzame, rode spar? Nee, een meer dan dode kerstboom. Nee, niet over de schutting gegooid, aldus Petra Klavringa, omgewaaid. Jammer, dat niemand zich aangesproken voelt om dit hoekje van verloedering bij de hertenkamp aan te pakken. Voor je het weet, ligt er meer rotzooi…..

©foto’s: jan blaauw, 8 februari 2019 (Canon Ixus 275)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.