NOORDHORN – Foto’s d.d. 01-11-2018 met CONIFEREN en VERKIEZINGSBORD

Zie ook http://www.bloeiendonkruid.com


Nieuwstraat-aanwonende Wim Burgler
heeft grond overgenomen van Woningbouwstichting Wold en Waard (hier liep vroeger een pad naar een waterput) en gaat zijn erf groen begrenzen. Geen schutting, maar coniferen. Ook tussen schuur en woonhuis komen coniferen en aan de straatkant leilinden, te zijner tijd.

Het verkiezingsbord bij de keerlus aan de Langestraat Noord staat weer overeind. Kunnen we de diverse lijsten die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november a.s. goed op ons in laten werken….

©foto’s: jan blaauw, 1 november 2018 (Canon Ixus 275)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.