NOORDHORN – Foto’s d.d. 24-06-2018 met VERDWAALDE KIPPEN…

Zie ook http://www.bloeiendonkruid.com

IMG_8121nhv
Het raadsel van en de problemen met de drie kippen (twee hanen en een hen?) lijkt/lijken te zijn opgelost. Het drietal verendragers komt van de Noorderweg, waar het via enkele open tuinen bij ons belandt. Dan lopen ze bij ons in de achtertuin in een soort fuik, daar is geen doorloop. Al het gescharrel is helaas niet zo bevorderlijk voor het welzijn van onze planten en het aanzien van de tuin zoals wij dat graag willen. De eigenaar heeft toegezegd dat de dieren niet meer richting onze voor- of achtertuin zullen kunnen wandelen. Och, drie weken lang enkele keren per dag andermans dieren wegbonjouren is geen ramp, maar evenmin een geliefde bezigheid…. Of ze speciaal naar onze achtertuin kwamen voor het geboetseerde beeld van de haan??!
IMG_8123nhv

©foto’s: jan blaauw, 24 juni 2018 (Canon Ixus 275)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op NOORDHORN – Foto’s d.d. 24-06-2018 met VERDWAALDE KIPPEN…

  1. groninganus zegt:

    Artistieke tuden ! Of bint pieken?

  2. janbee22 zegt:

    West-Grunneger pieken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.