NOORDHORN – Foto’s d.d. 10-12-2017 met o.a. GRAFFITI op CONTAINER

Zie ook http://www.bloeiendonkruid.com

IMG_6901nhv
De oud-papier-container van SWS De Vlieger staat nog steeds bij de voormalige OLS/OBS De Molshoop op de hoek van de Oosterweg en de Kastanjestraat. Deze container van VIROL is vrolijk opgetuigd met acceptabele graffiti, aan deze kan tenminste…..
IMG_6898nhv
De zijkant van deze woning is weer zichtbaar vanaf het verbindingspad tussen Verlengde Oosterweg en Nieuwstraat. Er is danig gesnoeid door de toekomstige bewoners, de familie Jansma, en dat was geen overbodige luxe…. Het huis waar ooit het kwekersgezin van Jenne Hummel woonde, op de hoek van de kwekersgrond, is daarna bewoond door de families Loos, Hop en Frieswijk. Als binnen de aanpassingen klaar zijn, kan het gezin Jansma verhuizen van de Meidoornstraat naar deze unieke plek. Welkom!
IMG_6899nhv
Soms ontstaan er prachtige natuurlijke kunstwerken….
IMG_6900nhv

©foto’s: jan blaauw, 10 december 2017 (Canon Ixus 2017)

 

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.