NOORDHORN: Computerproblemen….

Daar ik sinds gisteren problemen heb wat mijn computergebruik betreft, kan ik (voorlopig?) niet verder met de FOTOJOURNAALS op deze weblog (en op http://www.bloeiendonkruid.com). Een deel van mijn (recente) fotomappen is plotseling niet meer te openen. (Bovendien is mijn ‘Outlook 2016’ verdwenen en werkt ‘Word 2007’ niet meer….)
Afwachten of ik hier met hulp van beter ingevoerden weer uitkom…. Geduld a.u.b.

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.