NOORDHORN/ZUIDHORN: Word ook een HELD van het kunstgrasveld!

De gemeenteraad van Zuidhorn is akkoord met de komst van een tweede kunstgrasveld op het complex in het Joh. Smit-park te Zuidhorn. Het tweede (gras)veld aan de noordkant van de sporthal wordt dan een up-to-date kunstgrasveld, waardoor de capaciteit aanmerkelijk wordt verbeterd. Dat is hoog nodig bij de nog steeds groeiende voetbalclub. De toestemming van het gemeentebestuur is onder voorbehoud. De voetbalvereniging zal door zelfwerkzaamheid een substantiële bijdrage dienen te leveren: 30.000 euro! Dat is geen kattepis! Een van de actiemiddelen om dat geld bij elkaar te krijgen, is de verkoopactie van virtuele vierkante meters van het kunstgras. Voor 5 euro kan ieder een meter kunstgras kopen en zichzelf daarmee tot KUNSTGRASHELD uitroepen! Kijk op http://www.kunstgrasheld.nl/vvzuidhorn. Het zou geweldig zijn als ook mensen elders in Nederland die op wat voor manier nog een bepaalde binding hebben met de groen witte club in het Westerkwartier een financieel steentje zouden willen bijdragen. DOE MEE en help de club aan een broodnodige voorziening! Met dank!
2016-04-26 18-29-38_6374 web

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.