NOORDHORN: Nieuwsbrief hoofdvaarweg Lemmer Delfzijl – Brug Zuidhorn week 7

IMG_0357 weblemmerdelfzijl

week 7 2016

 

 

Inrichten bouwterrein

Zoals bekend starten we binnenkort met het vervangen van de beweegbare brug in Zuidhorn. Om de bouwterreinen te voorzien van water en electra worden er de komende dagen waterputten gemaakt en voorzieningen voor de electra aangelegd. Verder worden er aan de zuidzijde van het kanaal, op particulier terrein, 3 bomen gekapt. Langs de zuidoostkant van het Van Starkenborghkanaal worden 9 stobben verwijderd.

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.