NOORDHORN: Oude foto, echtpaar Van der Ploeg/Kooi?

Bijgaande oude foto kreeg ik toegestuurd door Janny Kremer-Staal, dochter van oud-Noordhorner Jan Staal (Schippersstraat). Janny vermoedt dat de twee volwassenen op de foto Kornelis van der Ploeg  en zijn vrouw Martje Kooi zijn. Zij hebben in Noordhorn gewoond en zijn overleden in de vijftiger jaren… Is er nog iemand die dit zou kunnen bevestigen? (Of ontkennen….) Als het wel het echtpaar Van der Ploeg-Kooi is, dan zou de jongen op de foto zoon Piet moeten zijn, later slager.
onbekend v.d. Ploeg
Reacties graag naar: JanBlaauw@hetnet.nl

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.