NOORDHORN: Zondagse beelden van wilde Kooi-planten, BE-JO en Koopman Transport

Afgelopen zondag kon er ’s morgens verantwoord worden gewandeld na de stormachtige toestanden van zaterdagnamiddag en -vooravond. Niet veel stormschade te zien noch te kieken. Wel een paar andere zondagse beelden:
IMG_3590 web

De Kooi-kavels aan de Industrieweg op het vroegere zwembadterrein geven een zee aan bloeiende wilde planten te zien. Op de achtergrond rechts het enige dat resteert van het vroegere openluchtbad, het gebouwtje waarin destijds  “de paardenstal” oftewel de groepskleedruimte was ondergebracht. Aan de westkant was een ruimte voor de kaartjesverkoper bij de ingang van het bad.
Op deze braakliggende kavels zouden nog twee bedrijfshallen kunnen worden gerealiseerd.
IMG_3591 web
Op de achtergrond de nieuwe bedrijfshal van handelsonderneming BE-JO die inmiddels volop in bedrijf is.
Daarvoor de met betonplaten geplaveide zijweg die naar het bedrijfsterrein van J.B.Z. leidt aan de achterkant van BE-JO.
IMG_3593 web
De ordentelijke zondagopstelling van de volgeladen bedrijfswagens van Koopman Transport. Daar staat voor heel wat euro’s! (Nee, je kunt er niet zo makkelijk bijkomen, er zit een degelijke omheining om het parkeerterrein…..)

©foto’s: jan blaauw, 26 juli 2015 (Canon Ixus 150)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.