NOORDHORN: Vertraging vervanging tafelbrug Noord/Zuidhorn

Uit: Nieuwsbericht Vaarweg LemmerDelfzijl, 7 juli 2015 (tekst)

IMG_1835 web

Aanpassen planning vervanging brug Zuidhorn

De planning voor de vervanging van de brug Zuidhorn wordt aangepast. Aanleiding hiervoor is de latere start van het vergunningentraject. Deze aanpassing houdt in dat de uitvoering begin 2016 start. De brug wordt in het voorjaar 2017 opgeleverd, in plaats van eind 2016. De gedetailleerde planning kunt u hier inzien. Inmiddels is de aanbesteding van dit project gestart. Dit betekent, dat aannemers hierop kunnen inschrijven. Zij hebben tot 13 augustus de tijd om vragen te stellen (nota van Inlichtingen) en tot 26 augustus voor de inschrijving. In de week van 26 augustus wordt, op basis van verschillende voorwaarden aan de inschrijvingen en de prijs, een aannemer geselecteerd.

Inloopavond 29 september

Op 29 september organiseert de provincie Groningen, samen met onder andere de gemeente Zuidhorn, Rijkswaterstaat, Prorail en de betrokken aannemers, een inloopavond in zalencentrum Balk in Zuidhorn. Dit keer presenteren vertegenwoordigers van de volgende projecten de stand van zaken:
– brug Dorkwerd
– beweegbare brug Zuidhorn
– brug Aduard
– rondweg Aduard-Nieuwklap
– spoorbrug Zuidhorn.
De projectmedewerkers zijn die avond aanwezig van 17.00 tot 21.00 uur om informatie te verstrekken en uw vragen te beantwoorden.

foto: jan blaauw, oktober 2014

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.