NOORDHORN: Sloop tankstation en gouden regen….

Rustige Pinksterdagen… Gisteren een prachtige dag met veel zon, geschikt om buiten te verblijven, vooral in de achtertuin. Vandaag valt tegen, vanmiddag zelfs een spat regen, geen zonnige omstandigheden voor de deelnemers aan de Elfstedentocht op de (race)fiets. Fotograferen doe ik niet veel de laatste maanden. Een paar kiekjes:
IMG_3289 web
Het niet meer in gebruik zijnde tankstation (Total) bij garage Pijpker wordt ontmanteld.
IMG_3292 web
Voorlopig ziet het er zo uit…. (Nee, schuilen gaat niet meer….)
IMG_3290 web
De royaal bloeiende gouden regen van mevr. Boer over het tegelpad dat bij de Nieuwstraat uitmondt. Links het woonhuis van de familie Kalf,  op de achtergrond de knap gerenoveerde schuur van Sipke Schilstra. Vroeger was dit de droogschuur van bakker Wildeman, eerder van bakker Balkema.

©foto’s: jan blaauw, 22 mei 2015 (Canon Ixus 150)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.