NOORDHORN: DvhN-artikel: “Tunnel ‘levensgevaarlijk’!”

Eerst wilde ik er geen aanvullende aandacht aan besteden, maar laat ik dat toch maar doen. Niet iedereen krijgt het Dagblad van het Noorden onder ogen en een paar lezers extra via deze weblog levert wellicht ‘meer veiligheid’ op. (Al maak ik me wat dat betreft geen enkele illusie…):
2015-05-15 09-39-53_4809 web

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.