NOORDHORN: Groen is het Kruizinga-gras, kaal het tunnelgebied… (2)

Inmiddels is nu echt het grastapijt leggen in de voortuin van de Kruizinga’s, naast de tunnel die ‘Gluphörn’ heet (voorstel: Lammert Kruizinga…), voltooid en ziet het geheel er prachtig uit. Een dag later al staat er een Provincie-auto naast de gerenoveerde Kruizinga-tuin! Komt het Provinciebestuur zich vergewissen van het Groen-is-het-Kruizinga-gras?! Of gaat het om de kaalheid van het tunnelterrein?!
IMG_3148 web
Een fraai bedrukte Provincie-auto bij het tunnelterrein. Op de achtergrond het Kruizinga-grastapijt, met tuinslang voor de bevochtiging…. (De rechtervoorband mag ook wel eens ‘opgepompt’ worden…)
IMG_3147 web
Zijn dit de inzittenden van de Provincie-auto?! Ze nemen het landschap aan de oostkant in ogenschouw. Gaan ook zij intensief meewerken aan het imago van Gedeputeerde Staghouwer als Groenste Gedeputeerde in Nederland?!

©foto’s: jan blaauw, 24 april 2015 (Canon Ixus 150)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.