NOORDHORN: Impressies van een natte, stormachige zondag – 11 januari 2015

Ondanks de storm en de onvoorspelbare vochtigheid hebben we toch twee wandelrondjes gemaakt. Bij de N355 de wind in de rug, prettige ervaring. Anders dan vrijdagnacht toen we lopend terugkeerden van een bezoek in Zuidhorn en bij de brug bijna de rijbaan werden opgeblazen… Zaterdag geoefend en Frits Mesker ontmoet bij Tuincentrum Frank Meester: “Je ‘moet’ meer schrijven”, aldus Frits. “Ik kijk iedere keer op je weblogs, maar er komt te weinig nieuws!” Tja….
Voor een deel is “Noordhorn Nu” daaraan debet, de bijdragen voor het februarinummer moeten klaar. Bovendien ben ik opnieuw begonnen aan Facebook en dat vergt ook tijd… (Onder de groep ‘Zuidhorn in Beeld” zijn boeiende foto’s en commentaren te vinden…)
Een paar zondagse plaatjes dan maar, zonder veel commentaar:
IMG_2650 verkl
Regen en zon op deze 11de januari… Hier bij het carrosseriebedrijf Briljant aan de Industrieweg, net even te laat geknipt. De eerste indruk was mooier…
IMG_2651 verkl
Hier komt de nieuwe hal van technische handelsonderneming BE-JO. De vloer is gestort en vlak gestreken met de vlindermachines. Nu lijkt het een waterbaan… Op de achtergrond het werkterrein van J.B.Z. (Jan Balkema Zuidhorn).
IMG_2656 verkl
Nog eens BE-JO, vanuit een andere hoek…
IMG_2657 verkl
Tegenlichtopname van het tunnelgebied, net toen er weer een donkere wolk verscheen…  Tijdens deze stormdagen een (on)heus tochtgat, het was uitkijken bij deze open ruimte, de harde wind bleek verraderlijk….

©foto’s: 11 januari 2015, jan blaauw (Canon Ixus 150)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn actueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.