NOORDHORN/ZUIDHORN, toen: Lodewegenfoto van 4e elftal v.v. Zuidhorn, kampioen competitie 51/52

Ja, de foto is al opgenomen in de serie van oude foto’s gemaakt door Leendert Lodewegen, gepubliceerd op http://www.bloeiendonkruid.com.  Hier op deze weblog ook nog wat aandacht, wellicht dat er dan in deze bijzondere periode van het jaar toch nog meer reacties komen. (Anders er ook nog maar eens mee naar de Facebook-pagina….)!  Het is een foto die Leendert Lodewegen maakte van het 4e elftal van de voetbalvereniging Zuidhorn, kampioen aan het eind van de competitie 1951/1952. (Was dat het eerste jaar van de fusieclub???!):
LJL 4e elftal kampioen 51-52
Bekende namen? Ja, ondanks het feit dat de mensen die ik herken, al allemaal zijn overleden: Regenjasleider Ubel Triemstra, Oeds Koster, Kees de Jager, Henk Timmer, Dijkstra (de vader van oud-keeper Gerrit), Ru Weitering (was die destijds voorzitter?). De anderen ken of herken ik niet. Wie kan me helpen? Reacties graag naar JanBlaauw@hetnet.nl  of in de brievenbus van de Verlengde Oosterweg 33, Noordhorn! Bij voorbaat dank!

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn Toén, Zuidhorn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.