NOORDHORN, nu: Nieuwbouw BE-JO + betonblokken als weermiddel….

Na een storm- en regenachtige vrijdagmorgen werd het vanmiddag al snel weer ‘normaal’, een nog steeds ietwat donkere decemberdag voor Kerst…. De benen gestrekt, op twee plaatsen de lutje Canon te voorschijn gehaald:
IMG_2589 verkl
Voor een vrijdagmiddag een drukte van belang op en bij de bouwput van BE-JO aan de Industrieweg. Dat komt waarschijnlijk doordat er ’s morgens tijdens de storm en de slagregens niet viel te werken. Links op de voorgrond het BE-JOplakkaat dat er bij is gaan liggen….

IMG_2592 verkl
Wat het handvol werkers aan het doen is, weet ik niet. Ze spuiten (schoon?), volgende week beton?
IMG_2593 verkl
Deze doorgang van N355 naar parallelweg/Langestraat (vice versa) is versperd met betonblokken. Wordt het toch wat moeilijker om met je auto overheen te ‘scheuren’….. Geen nood, gaan we nu met veel bravoure de bocht door richting Langestraat, en passant met de wielen over een deel van het tunnelterrein aan de noordwestkant. Lachen!! Wat een gevoel voor humor hebben sommige automobilisten vandaag de dag….

©foto’s: jan blaauw, 12 december 2014 (Canon Ixus 150

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.