Noordhorn: INLOOP-bijeenkomst d.d. 6 maart 2013 in de Dörpsstee: Druk, rustige sfeer, zinvolle informatie!

Wel of niet INLOPEN, dat was de vraag (voor mij…) In deze periode van griepvirussen, allergieën en herindelingshallucinaties hou ik me vaak wat meer gedeisd, door ervaringen wijzer geworden. Toch maar gegaan, rond half zes, de rustigste periode. Parkeerproblemen bij het dorpshuis, maar niet voor een voetganger in functie. Gezellige drukte, goed gastheerschap van de Provincie Groningen, deskundigen van hoofdaannemer GMB in royale hoeveelheid aanwezig. Een driekwartronde informatietocht door de grote zaal langs diverse informatiepanelen, met steeds maar dezelfde vraag in mijn achterhoofd: Welke rol speel jij in de provincie?(Is het dan toch een theaterstuk???!)

Welke rol ik speel in de provincie? Déze vraag kwam als een van de weinige niet echt uit de verf...

Welke rol ik speel in de provincie? Déze vraag kwam als een van de weinige niet echt uit de verf…

Bij dit informatiepaneel was er geen gebrek aan interesse, de hele inlooptijd lang. Werkzaamheden op een lijst en in beeld. "We beginnen met bomen rooien..."

Bij dit informatiepaneel was er geen gebrek aan interesse, de hele inlooptijd lang. Werkzaamheden op een lijst en in beeld. “We beginnen met bomen rooien…”

Inlopers, jong en oud, bekende en onbekende deskundigen, de communicatie kwam goed uit de verf. Droge keel? Koffie of thee van provinciezijde, goed gastheerschap!

Inlopers, jong en oud, bekende en onbekende deskundigen, de communicatie kwam goed uit de verf. Droge keel? Koffie of thee van provinciezijde, goed gastheerschap!

Wethouder Fred Stol (nu nog van de gemeente Zuidhorn) in een dubbelrol? Zowel inloper als deskundige, hij doet het met verve....

Wethouder Fred Stol (nu nog van de gemeente Zuidhorn) in een dubbelrol? Zowel inloper als deskundige, hij doet het met verve….

Even terug naar dit stappenplan. Vergeef me mijn kriskrasinloperij, van hot naar her, van hier naar daar schuin tegenover....

Even terug naar dit stappenplan. Vergeef me mijn kriskrasinloperij, van hot naar her, van hier naar daar schuin tegenover….

Buurvrouw Margreet Thomassen is intussen heel systematisch in een volgende fase beland, al weet ik niet meer waar het bij dit paneel om ging... (Foto's maak ik zonder bril, dat heeft ook nádelen...)

Buurvrouw Margreet Thomassen is intussen heel systematisch in een volgende fase beland, al weet ik niet meer waar het bij dit paneel om ging… (Foto’s maak ik zonder bril, dat heeft ook nádelen…)

Oud-Dorpsbelangenvoorzitter DJvdBos laat zich in de naar hem genoemde zaal bijpraten over de nieuwe brug. (Nee, die wordt niet naar hem genoemd...)

Oud-Dorpsbelangenvoorzitter DJvdBos laat zich in de naar hem genoemde zaal bijpraten over de nieuwe brug. (Nee, die wordt niet naar hem genoemd…)

Hier is ook heel wat uit te leggen, over de wegverlegging van de N355. En reken maar dat de gebroeders Dijck zich niet een kluitje in het riet laten sturen!

Hier is ook heel wat uit te leggen, over de wegverlegging van de N355. En reken maar dat de gebroeders Dijck zich niet met een kluitje in het riet laten sturen!

Afsluitend tweede deel volgt (later)…)
©foto’s: jan blaauw, 6 maart 2013 (Canon EOS D 400, kitlens 18-55)

Advertentie

Over janbee

Na toename vrije tijd verklaarbare groei van interesse voor geschiedenis. Met name betreft het dan het verleden van mijn woonplaats Noordhorn, een eigenzinnig dorp met een (voor mij nog te ontdekken) schat aan historie.
Dit bericht werd geplaatst in Noordhorn (regio), Noordhorn actueel, Zuidhorn en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.